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  3. Join the Akebono soybean harvest from Oct. 10 to 25! Visit kakurinbo.jp/ for more info.『あけぼの大豆』収穫体験付きプラン販売中!10月10日~10月25日まで。

Join the Akebono soybean harvest from Oct. 10 to 25! Visit kakurinbo.jp/ for more info.『あけぼの大豆』収穫体験付きプラン販売中!10月10日~10月25日まで。

  • 2023年8月30日

Kakurinbo is also offering guests the chance to help harvest Akebono daizu, a large sweet soybean that is found nowhere else in Japan. The harvest is a fun way for adults and children alike to meet local people, learn about shojin ryori
Buddhist cuisine, and eat lots of these delicious beans. Anyone staying at
Kakurinbo between October 10 and 25 can take part in the harvest for a small fee of 1,000 yen per person.

Reservation is here

覚林坊の贅沢な1泊2食を過ごして頂く間に、身延町の特産である「あけぼの大豆」の収穫体験が付いた宿泊プランとなっております。

「あけぼの大豆」とは
身延町のブランド大豆です。
標高300~700mの昼夜の寒暖差が大きく、霧が多く発生する身延町曙地区で採取した種子を使用して
町内で栽培されています。限られた気象条件や手作業での生産のため大量生産ができず、
その希少性の高さから幻の大豆と呼ばれています。

是非「あけぼの大豆」を採って、食べてのご宿泊を堪能して頂けたらと思います。